top of page
Sistemes d'estalvi per a enllumenat exterior

 

Més del 55% del consum energètic municipal el genera l'Enllumenat Públic.

Instal.lant sistemes de telegestió i dispositius que controlen i regulen el flux lluminós es poden aconseguir estalvis de fins al 70% del consum total d'energía millorant l'explotació i afavorint el medi ambient.

Disposem de diferents tecnologies per a la reducció del consum energètic:

 

Estabilitzadors reductors sèrie ARESTAT.

S'instal.len en el Quadre de Comandament i permeten regular la tensió d'alimentació dels punts de llum controlant el flux lluminós en hores de baixa utilització amb importants estalvis d'energia. Aquesta tecnologia és compatible amb làmpades de descàrrega i llums Led regulades per la tensió d'alimentació.

 

Sistema CITIDIM.

És un sistema de telegestió que programa des del Quadre de Comandament fins a 10 nivells de regulació en reactàncies i drivers Led. No necessita cable de control i no té limitació de distància des del quadre. És un sistema de control unidireccional i els punts de llum no envien informació.

 

Sistemes punt a punt de llum URLYS.

Són sistemes de control avançats que utilitzen comunicacions bidireccionals entre la Sala de Comandament i els Punts de Llum. En instal.lacions amb Quadres de Comandament la informació s'envia per la mateixa línia de potència per mitjà d'una ona portadora.

En instal.lacions que no disponene de Quadres de Comandament la informació s'envia per radiofreqüència.

Necessiten reactàncies electròniques i drivers Led amb entrada de regulació 1-10V o DALI.

Cal instal.lar en cada punt de llum un dispositiu de control tipus URLYS.

ARESTAT ESTABILITZADOR-REDUCTOR DE TENSIÓN

SISTEMA CITIDIM

SISTEMA URLYS

bottom of page