top of page

Quadres d'enllumenat sèries urbanes MONOLIT i

MONOLIT DESIGN

MONOLIT

La sèrie Monolit® és la nova generació de quadres per a l’enllumenat públic que combinen una imatge urbana, seguretat i funcionalitat. Presentat l’any 2008, ha obtingut una gran acollida i s’ha consolidat com a alternativa al quadre d’enllumenat tradicional.


Dissenyat per un equip multidisciplinar d’arquitectes i enginyers, el Monolit es caracteritza per oferir una estètica moderna i elegant sense comprometre les prestacions i rendiment que se li exigeix a un quadre d’enllumenat públic. El quadre allotja sistemes tecnològics avançats per a la telegestió i l’estalvi energètic. Incorpora 2 o 4 panells de publicitat i els seus 0,27m2 de superfície ajuden a maximitzar l’ús de l’espai urbà, cada cop més escàs.

 

MONOLIT DESIGN

La família Monolit s’amplia amb tres nous models de disseny: Oval, Delta i Elipse. Fidels a la filosofia del Monolit, els nous armaris destaquen per la seva elegància, capacitat i prestacions, però, a diferència d’altres quadres d’enllumenat, les noves variants estan pensades per a projectes de gran nivell, reformes integrals d’avingudes o places o instal·lacions de Smart City.

 

S’han estructurat en quatre punts que considerem imprescindibles per aconseguir productes d’alta qualitat: disseny atractiu, definició i compliment de les característiques tècniques, Normativa vigent i marcat CE, allotjament amb garanties dels equips i gran capacitat per proporcionar serveis municipals.

bottom of page